Sosyoloji

Yüksek Lisans Programı

10 Ocak 2017

Dikkat! Güncelleme! İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Y. L. mülakat tarihleri

Dikkat! Güncelleme!

Olumsuz hava koşullarından dolayı ulaşımda ve iletilimde yaşanan aksamalar sebebiyle Sosyoloji Yüksek Lisans Programı için gelecek mülakat tarihi 17 Ocak 2017 Salı günü olarak güncellenmiştir.

Bu mülakata katılmak için belgelerinizin, matbu başvuru formu dahil, en geç 13 Ocak 2017 mesai bitimine kadar İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü Sosyoloji Bölümü'ne ulaşması gerekmektedir. Belgelerinizi, E2 binası 3. katta bulunan Dekanlık Ofisi'ne veya aynı katta 315 nolu odaya bırakabilirsiniz. Postayla gönderecekler Ohannes Kılıçdağı adına gönderebilirler. Ayrıca, üniversite sisteminden online kayıt olmanız gerektiğini de hatırlatırız.